Samalens VSOP Bas-Armagnac

2014. október 08.

IMG_1055.JPG

Az Armagnac a Cognac régió szomszédságából származó borpárlat. Együtt szokták emlegetni a Cognackal, de lényeges különbség, hogy itt egyszeri lepárlással készül az ital. Karakteresebb, határozottabb ízeket mutat és általában kevésbé kifinomult mint a Cognac.


Illatára a könnyedség jellemző. Virágok, fehér húsú gyümölcsök. Az alkohol alig érződik. Ízében is a könnyed friss gyümölcsök jelennek meg, mint a körte, birsalma, sárgabarack, őszibarack. Ezt egészíti ki a dió, mogyoró, grillázs. Elegáns, egyensúlyos ital. 8 pont

A bejegyzés trackback címe:

https://abormegen.blog.hu/api/trackback/id/tr716771071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása