Törekvés a tökéletes felé

2017. január 24.

20170122_180441.jpg

Schieber Pince, Szekszárdi Cabernet sauvignon 2013, Solutio Perfecta

Korábban már írtam a pincéről és a borokról. Pont az egyik legfontosabb tételük, a Solutio Perfecta maradt ki, most pótolom. A Baranya-völgy dűlő, válogatott termése.

Közepesen intenzív illat, amelyben fekete ribizli, szeder, ibolya, fekete olíva, aszalt szilva, dohány, sonka, mentol, füst, étcsoki, kakaó kavalkádja fedezhető fel.
Nem a nehézkes cabernet családjából való. Lendületes savak, a közepesnél valamivel nagyobb test és nem túlzó alkohol jellemzi. A tanninok simogatóak. Fanyar gyümölcsök és a hordó füstössége jelenik meg ízben. Nem túl bonyolult, jól elkészített bor. 6 pont (3950 Ft)

A bejegyzés trackback címe:

https://abormegen.blog.hu/api/trackback/id/tr6012148975

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nem Csíkol 2017.01.30. 12:23:26

Mit üzen a web?Heti alkoholos hírek, költemények. A Csíki sör körüli médiavisszhang a Heti sajtó teljes egészét izomból lenyomta. Kár lenne hagyni, mert az élet-halál harcnak tűnő kamumarketing játszmánál fontosabb dolgok is történtek a világban. ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása