Bakonyi Péter és Josef Kerl tulajdonolja a mindössze 4 hektáros birtokot. Kékfrankos, olaszrizling, királyleányka, hárslevelű fajták vannak a birtokon, de a Makár dűlős cab.franc a pince legismertebb bora. A 9 éves ültetvény termésének 70%-a hordóban, 30%-a tartályban erjedt. 8 hónapot pihent Burgundiai, 228 literes használt francia tölgyben.
Nagyon intenzív, hívogató illat. Elsődleges primer gyümölcsök vonulnak fel, mint a málna, a fekete ribizli, a szamóca, a piros ribizli. Háttérben visszafogott édes fűszerek fedezhetők fel. Megkóstolva, a fiatalsága ellenére is az elegancia jut eszembe. Érett, selymes tannin, közepesnél csak kicsit nagyobb test, lendületes savak. A tüzes alkohol teszi igazán fajsúlyossá. Jól strukturált bor, amely a komplexitás mellett megmaradt ihatónak. Hosszú lecsengéssel búcsúzik. 7 pont (3750 Ft)