Ezt a bort szeretni fogom "Örökké"!

2015. január 19.

img_1842.JPG

Az ikonikus St Andrea pincét, illetve Lőrincz Gyurit senkinek se kell bemutatni. A pincészet legkomolyabb fehér bora igazi házasítás: hárslevelű 21%; pinot gris 19%; chardonnay 18%, rajnai rizling 18%; sauvignon blanc 16%, viognier 6%; olaszrizling 2%.

Visszafogott illatának idő kell, hogy kinyíljon és megmutassa az őszibarackra, vaníliára, vajas pirítósra utaló jegyeket. Az egyes illatkomponensek mellett sokkal szembetűnőbb, hogy összeértek az illatalkotók: szép fehérbor illat!
Olajos, vastag, krémes struktúrájú a korty. Határozott alkoholtartalom, közepesnél intenzívebb savak jellemzik. Az íz jegyeket őszibarack, ananász, citrusok, papaya és vanília vezetik. A hordó vajas pirítós formájában jelenik meg. Szép, kiegyensúlyozott bor. Hosszú lecsengés. 8 pont

A bejegyzés trackback címe:

https://abormegen.blog.hu/api/trackback/id/tr67087843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása