A Roero régióban (Észak –Nyugat Olaszország) vidékén található el a pincészet. Az 1950-es évekhez és Ernesto Faccenda nevéhez köthető a borászat megalapítása. A termelés főleg Nebbioloval és Barbera szőlőfajtákkal kezdődött majd fokozatosan növelték a területeiket és a fajtaválasztékot. Napjainkban már a harmadik generáció gazdálkodik az ültetvényeken.
Roero Arneis DOCG 2020
Rövid héjon áztatás után, acéltartályos erjesztés következett.
Illatában fenyőmag, érett őszibarack, almakompót, körtelé, mangó, narancshéj jelenik meg. Savai szépek, teste közepes, alkoholban visszafogott. Izgalmas és elegáns korty, megfelelő intenzitással és lecsengéssel. 7 pont
Barbera d’Alba DOC Bric Loira 2018
Acéltartályos erjesztés. Tölgyfahordós érlelés 12 hónapig, MLF bontás.
Egészen mély színű bor. Illatában érett erdei gyümölcsök, szilvalekvár, szilva, füst, bőr mellett balzsam és pézsma is megjelenik. Finomra csiszolt bor. Kerek korty, belesimult tanninok, szép savak. Egyensúly, elegancia és harmónia. Gazdag, rétegzett bor, hosszú lecsengéssel. Tökéletes a gyümölcs-hordófűszer arány. Nagyon tetszik. 8,5 pont
Barolo Rocche di Castelletto DOCG 2017
Acéltartályos erjesztés és 12 hónapig tölgyfahordós érlelés.
Klasszikus illat, amely bőrösséget, szantált, füstöt, aszalt gyümölcsöket, herbákat, földességet, szilvás jegyeket mutat. Megkóstolva lendületes, intenzív, karakteres bort kapunk, élénk savakkal, moderált tanninnal. Egyensúlyos bor, de még nagyon-nagyon fiatal. 7 pont