Hoptop Főzde, Uluru, ausztrál búzasör

2016. szeptember 19.

20160902_162051.jpg

A főzde 2015 őszén alakult, tulajdonosa Ali Rawech Szami, aki eredetileg közgazdász, de ma már ő állítja össze a recepteket.  
Ez a különleges sör az ausztrál vörös szikláról kapta nevét, melyet az ott élő őslakosok Ulurunak neveznek.

Különlegessége az Enigma komlóval végzett hidegkomlózás, amely búzasöröknél ritka. 4,5 %-os alkoholtartalom.
Édes fűszerek, trópusi lédús gyümölcsök (mangó, ananász) illata száll fel a pohárból. Diszkrét komlóaroma egészíti ki az illatképet.
A korty kifejezetten frissítő, bár a szénsav kissé rusztikus. Citrusok és édes gyümölcsök, pici gabona, élesztősség az ízben. A komló határozott a finisben, de nem túlzó kesernyével. 6,5 pont

A bejegyzés trackback címe:

https://abormegen.blog.hu/api/trackback/id/tr6511702037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.