A Nachbil Borászat két komoly tételéről már korábban írtam, most a gasztro márkájukból választottam ki két bort.
La Capela, Trio Alba 2019
Királyleányka és muskotály házasítása.
Közepesnél nagyobb illatintenzitással rendelkezik, parfümös muskotályos vonallal. Friss sárga alma, érett őszibarack, buja fehér virágosság, pirított fenyőmag. Közepes test, nem túlzó maradékcukor mellett friss savak jellemzik. Megkóstolva is izgalmas, nem bonyolult, kedves bor. 6 pont
La Capela Trio Rosu 2018
Kékfrankos, cabernet sauvignon és fekete leányka házasításából készített bor.
Érett erdei gyümölcsök sora, szilva, szeder, feketeribizli, érett cseresznye, füst, kávébab, sülthús fedezhető fel az illatában. Megkóstolva határozott tanninnal, fiatalos savakkal találkozhatunk. Teste nem túlzó, egyensúlyára sem lehet panasz. Szép bor, megfelelő hosszal és tartalommal. 6,5 pont