Vesztergombi Pince, Szekszárdi Kékfrankos válogatás 2012

2017. augusztus 25.

20170814_165246_1.jpg


Hogy a pince borai általában tetszenek, az itt vagy itt olvasható. A kékfrankos fajta egyébként is közel áll a szívemhez, mindig örömmel kóstolom a nagy gonddal elkészített kékfrankosokat. Bárcsak minden borász legalább ilyen gondossággal készítené el.
A Porkolábvölgy dűlő termése, amely 18 hónapot töltött új hordóban.

Gazdag illatában szeder, cseresznye, szilva, kakaópor, füstösség, étcsoki, szerecsendió, földesség és dohánylevél bontakozik ki.
Selymes tanninú, kerek savú, nagy testű, tüzes alkoholú bor. Nagyon érett, részben már aszaltas gyümölcsösség, komplex fűszeresség. Étcsoki, kávé, vanília, feketecseresznye, szilvalekvár határozzák meg az ízeket. Hosszú lecsengés. 7 pont (3725 Ft)

A bejegyzés trackback címe:

https://abormegen.blog.hu/api/trackback/id/tr1512769684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása