Hűsítő négyes

2018. augusztus 24.

20180809_124626_0.jpg

Hall and Woodhouse / Badger Brewery
Dorset megyében 1777-ben hozta létre ezt a sörfőzdét Charles Hall, akkor még Ansty Brewery néven.
A Badger logo 1875-ben került bevezetésre, majd 1900-tól az egész főzde átvette a Badger nevet. A sörök egyik jellegzetessége, hogy mészkő zúzalékon szűrik át.
Egy négyes csomag válogatást kóstoltam, íme:

First call
Világos borostyán színű, egyféle komlóból készült ale. Illatában karamell, citrusok, gyógynövények, friss árpa és maláta fedezhető fel. Megkóstolva toffefee, karamell, narancshéj és intenzív malátásság. 6,5 pont

Hopping Hare
Három különböző komlóval, háromszoros komlózású ale. A Goldongs és Cascade a virágos, citrusos aromát, míg a First Gold a keserűséget adja. Illatában fehér virágok, őszibarack és citrusok, ízben telt, kesernyés finissel. 6 pont

Poacher's choice
Illatában birs, narancshéj, citrusok, szilva jegyeket mutat. Megkóstolva testes, édes érzetű, kifejezetten határozott alkoholérzettel. Szilva, sárga alma, gabona, tejcsoki, édes fűszerek aromáját fedeztem fel. 6 pont

Blandford Flyer
Aranyszínű ale, gyömbérrel, birssel, barackbefőttel, vilmoskörtével, gabonával az illatban. Finom, puha gyöngyözés, jó savak, édes összkép. Körte, banán, citrusok, birsalma, gyömbér, kesernyés búcsúval. 7 pont

A bejegyzés trackback címe:

https://abormegen.blog.hu/api/trackback/id/tr3514199499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása