A pálinkaház Sericum sorozatait itt mutattam be, most a Primor, felső kategóriás pálinkák következnek:
Gönci kajszibarack pálinka
A Zemplén megyei Göncről származó gyümölcsből készült összesen 193 palack.
Klasszikus, egyértelműen felismerhető, intenzív, nagyon fajtajelleges illat, amely mellett, idővel marcipános jegyeket, herbákat is mutat.
Puha, krémes, elegáns textúrájú ital. Nagyon tiszta és nagyon hívogató. 7,5 pont
Fertődi málna pálinka
74 palack készült 500 kg gyümölcs feldolgozásából. Elképesztően intenzív, fajtajelleges, illatbomba.
Megkóstolva is hasonló koncentrációban érezhetjük a gyümölcsöt. Elképesztően tiszta, selymes, puha érintés. A korty közepéig alig érzem az alkoholt csak elbűvöl a gyümölcs. Elképesztően elegáns és szép ital. 9,5 pont