Bolyki & Bolyki Egri Bikavér superior 2011

2015. március 09.

img_2382.JPG

Az elegáns és fajsúlyos palackról két baljós tekintet néz vissza ránk. Ha nem tudnánk, hogy az örökké mosolygós Jani és édesapja van a képen, simán a szicíliai maffia privát labeljének gondolhatnánk. Na de a bor, az aztán egri!

Bíbor vörös szín. Intenzív illatában a sok piros és fekete bogyós uralkodik. A háttérben elegáns a fa. Jó ivású, jó savú, érett gazdagság. A savak, melyek kulcsszerepet játszanak, pont vagányak ahhoz, hogy ne legyen nehézkes az a bor, amely igen magas alkohollal és komoly testtel rendelkezik. Sok érett piros és erdei gyümölcs, kevés menta. A hordó fűszerei elegánsak, izgalmasak. Tömény korty, hosszú utóíz. Szép bor, jó anyag. Másnapra veszít az intenzitásából, de így is 8 pont

A bejegyzés trackback címe:

https://abormegen.blog.hu/api/trackback/id/tr617254443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása