Hab és szénsav

2016. szeptember 11.

hoplager_1.jpg

A Brewdapest Brewers feloszlása után alakult meg a Synthesis Brewlab nevű gerilla főzde, amely régebbi (pl. Zodiak) és újabb (pl. Hoplager for Hitchikers) receptekkel van jelen a piacon. Lássuk őket, csapról kóstolva:

Synthesis Brewlab, Hoplager for Hitchikers
Simcoe komlóval készült, 5,3 % alkoholtartalmú sör. Frissítő illat és korty. Citrusok sora, körte, kajszi, pici száraz kenyér, bodzavirág és diszkrét élesztősség. A komlós kesernye pont a helyén van. Minden alkotója egyensúlyban van, nagyon jó inni. Nem nehézkes, mégsem mondanám légiesnek. Újabb és újabb kortyra csábít. 6,5 pont

Synthesis Brewlab, Zodiak IPA
Vörös IPA, amely pörkölt rozsmalátával készült és 6,5%-os alkohollal dolgozik. Illatát a füstösség uralja, amely mellett tejcsoki, fehér csoki, mandula, gabona, száraz kenyér, grapefruit, lime vehető észre. Finom, krémes szénsav, kekszesség és az átlagosnál nagyobb test jellemzi. Karakteres ital. Nem túl hosszú lecsengésében a komló keserűsége vezet. 6 pont

A bejegyzés trackback címe:

https://abormegen.blog.hu/api/trackback/id/tr3211684745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása