Az új-zélandi Hawkes Bay régióban 1989-ben hozták létre a pincészetet, nem kis részben azért, hogy a sziget talán legkiválóbb talajszerkezetét, a tökéletes vízháztartású, kavicsos, ún. Gimblett Gravel adottságait kihasználják. Mind a négy alkotóelemét kézzel szüretelték és külön dolgozták fel. A Syrah (50%) és a Cabernet sauvignon (12%) vadélesztővel, a Malbec (25%) és a Merlot (13%) fajélesztővel készült.
Mély bordó szín. Illatában fekete ribizli, szilva és némi meglepetésre paradicsomlé. A hordó aromái is intenzívek, mint a vanília, csoki, kávé, toast.
A korty bársonyos, rendkívül vibráló, arányos. Rengeteg gyümölcs uralja az aromát, mint fekete ribizli, fekete cseresznye, szilva, áfonya, szeder. A hordó fűszerei szépek (szegfűszeg, kávé, csoki), de a lecsengésben megjelenő kesernye kevésbé elegáns. Komplex bor, hosszú lecsengéssel. 9 pont