Vendégjátékos: egy téli sör Fótról

2015. február 22.

img_1924.JPG

Fóti Kézműves Főzde, Winternacht, téli sör

Korábban már bemutattam a Fóti főzdét itt, és továbbra is tetszik amit csinálnak. Korlátozott mennyiségbenkKészítettek a téli sörök frontjára egy 6%-os alkoholú félbarna, szűretlen tételt, ami fél literes csatos üvegben vásárolható meg.

Közepes habzású ital, a közepesnél rövidebb habtartósággal, borostyán színvilággal. Az édes karácsonyi sütemények fűszeres illata vetekszik a húzós mennyiségű komló karakterével, amely kombináció kedves és szerethető.

Ízében az átlagnál kissé magasabb alkohol érezhető. Közepes gyöngyözés. Az édesség és az édes fűszerekre utaló aromavilág a kortyban is visszaköszön. Egyensúlyos a korty, az átlagnál komolyabb testtel. A hosszú utóízében a komló győzedelmeskedik az édes ízek felett. Kedves, szerethető, tényleg téli sör. 6,5 pont

A bejegyzés trackback címe:

https://abormegen.blog.hu/api/trackback/id/tr977195977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása