Tökéletes érettség

2022. július 12.

img_20220120_114429.jpg

A syrah szőlőfajta hazánkban is kedvelt a borfogyasztók és a termelők körében egyaránt. A hazánkban termő 311 hektárról átlagos, rövid életű borok is készülnek, de jó kezekben kiemelkedő minőséget produkál. Erre jó példa egy érett, tökéletes állapotban lévő 15 éves syrah Takleréktől. A Borigo tematikus kóstolóján értékeltük:


Takler Syrah Reserve 2007
Intenzív, tartalmas illat, meglepően sok érett gyümölccsel, herbákkal, mentollal, fekete borssal, bőrösséggel. Kóstoláskor az öregedésnek nincs jele, kifejezetten fiatalos, elegáns, harmonikus bor, krémes, puha textúrával. Rendeződött tanninok, integrálódott alkohol, kerek savak jellemzik. Pont megfelelő hordó-gyümölcs egyensúly mutat, amely mellett mélység és rétegzettség magas minőséget mutat. 8,5 pont

A bejegyzés trackback címe:

https://abormegen.blog.hu/api/trackback/id/tr2917881447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása