Caparzo, Rosso di Montalcino 2012

2015. október 06.

20150913_134535.jpg

A birtokról korábban itt már írtam.A Brunellójuk tetszett, kíváncsi voltam, hogyan működik a kistesója.

Sok piros bogyós gyümölcs (meggy, cseresznye, cigánymeggy, piros ribizli), valamint bors, szegfűszeg, vanília az illatban. Krémes textúra, érett tanninok, magas alkohol és lendületes savak. Aroma gazdag bor, sok piros és fekete bogyós gyümölccsel, fekete borssal, szerecsendióval, vaníliával. A lecsengésben megjelenő kesernye zavaró. A fejlődése elején járó bor, amely még időt kér. 6,5 pont

A bejegyzés trackback címe:

https://abormegen.blog.hu/api/trackback/id/tr807896632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása