Dupla IPA a legjobbak közül

2018. június 26.

20180626_163427_1.jpg

Balkezes Főzde, Grey Joy, Dupla IPA
A Balkezes sörfőzdét 2012 májusában alapította Nyaras Tamás és Deres Attila, akkor még Kétbalkezes Sörfőzde néven. A 2013-as versenysikerek után kezdtek 400-500 literes főzeteket készíteni, hogy minél szélesebb körben ismertté tegyék söreiket. Az egyik legkomolyabb és legnépszerűbb tételük a bergamottal és Earl Grey teával ízesített Grey Joy. A dupla IPA 9%-os alkohollal rendelkezik.

Nagyon intenzív illat, amely citrusokat, maracuját, érett banánt idéz, természetesen a nyilvánvaló bergamottos, teafüves, komlós, vadkenderes jegyek mellett.
Intenzív ízvilág, amely selymes érintésű, puha kortyon fekszik. Tüzes, testes, szájkitöltő sör, nagyon komoly keserűséggel, amely miatt nem a kezdők söre. Gyümölcsök, gyógynövények, citrusok, fekete tea, gabona. Nekem nagyon tetszik! 8 pont (950 Ft)

A bejegyzés trackback címe:

https://abormegen.blog.hu/api/trackback/id/tr4114075313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása