Gaja, Ca'Marcanda 2016 Magari, Bolgheri DOC

2018. július 01.

camarcanda.jpg

A pincészet néhány boráról korábban már írtam. A család neve összefonódott a Barbaresco névvel, de 1996-ban a Toszkán Bolgheri régióban is megvetették a lábukat. A 120 hektáros birtok 2016-os bora került a poharamba.

A bordói hármas alkotja ezt a házasítást (merlot 50%, cabernet sauvignon 25%, cabernet franc 25%)
Közepesen intenzív illattal nyit, amelyben erdei gyümölcsök, édes fűszerek, fekete bors, oliva, medvecukor, pici balzsamecet fedezhető fel.
Karakteres bor, kifejezetten lendületes savakkal, jó arányokkal, nem lomha testtel. Ízben a hordó még fedi a gyümölcsöket, de így is utat tör magának a vadcseresznye, áfonya, étcsoki, kávébab. A határozottan jelen lévő tanninok miatt még érdemes pihentetni. 7 pont (kb. 12000 Ft)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://abormegen.blog.hu/api/trackback/id/tr8114080123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lusuka · erettsegitetelek.com 2018.07.06. 11:36:47

Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook profillal és minden mással: www.internetespenzkereses.info/
süti beállítások módosítása