Tizenegy év meg se kottyan neki

2017. február 11.

20170209_125017.jpg

Tohu, Marlborough Sauvignon blanc 2006
A világ legismertebb új-zélandi bormárkájáról már írtam. A maori őslakosok birtokáról származó sauvignon blanc most azt is bizonyította, hogy nem csak frissen kiváló, hanem szépen tud érni is.

Szalmasárga színű ital, amely nagyon összetett illatot mutat. Szép palackos érési jegyek mellett a friss gyümölcsök is jelen vannak. Kajszi, birskörte, sárga alma, maracuja, ananász, egres, propolisz, gyógynövények, pörkölt magvak, foszfor, sós tengeri szél.
Krémes textúrájú korty, amelyben az alkohol dominál, de a savak még mindig komoly támaszt adnak a bornak. A fanyar és az édesebb gyümölcsök játékossága nagyon izgalmas, amelyet elegáns ásványosság fog keretbe. Mindenhol jelen van a szájban, szép mélységeket mutat. Nagyon hosszan a megmaradó élmény. Nekem tetszett! 7 pont

A bejegyzés trackback címe:

https://abormegen.blog.hu/api/trackback/id/tr9612248314

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mindenki függ valamitől 2017.02.13. 17:19:33

Mit üzen a web?Heti alkoholos hírek, költemények. Jönnek az újak, életjelet mutatnak a régiek, ellentétek mindig lesznek, s ha betámadnak a pomogácsok, felkorbácsolódnak a kedélyek. Szó szót követ, én meg a szavakat, a Heti sajtó egy finom gyűjtés, ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása