A birtok 1823- tól a Esquissaud család tulajdonában volt 160 éven át. 2005 óta egy parfüm dizájner, Silvio Denz a pince tulajdonosa, akinek a vezetése alatt, 2012-ben Grand Cru Classé besorolást kapott a ház.
A 37 hektáros saint-emilion-i birtok 35 éves átlagéletkorú ültetvényein merlot (85%), cabernet franc (10%), cabernet sauvignon (5%) fajtákat termesztenek. A mészkő fennsíkon agyagos, meszes talaj alakult ki, amelyen dupla-guyot művelésmódot használnak. A hideg áztatás után fakádakban erjed, majd fele részben új barrikban, fele részben használt horóban érlelődik 14 hónapig. 65000 palack készül a pince főborából, Michel Rolland szaktanácsadó vezetésével.
Mély, gazdag, sokrétű illat, nagyon sok gyümölccsel, de karakteres hordó jelenléttel is egyben.
Megkóstolva egyensúlyos és már-már megállapodott struktúrát tapasztalhatunk. Tehát rendeződött tanninok, beépült alkohol és elegáns savak jellemzik. Az erdei gyümölcsök dominálnak a kortyban, mentolos, gyógynövényes, cédrusos, szivardobozos környezetben. Hosszú finis. 7 pont (kb. 30000 Ft)